Když studovat gastronomii, tak jedině v Poličce
Vyber si svůj obor
Když studovat gastronomii, tak jedině v Poličce
Když studovat gastronomii nebo služby, tak proč si nevybrat tu nejlepší školu? Naši učitelé jsou odborníci na slovo vzatí, máme perfektní vybavení a naši žáci pravidelně vítězí v těch nejnáročnějších soutěžích. Reprezentuj naši školu nebo rovnou republiku a staň se mistrem!
Proč studovat u nás?
Vyber si obor tvého srdce
Kuchař-číšník
Jídlo tě jednoduše zajímá. Vždycky tě to přirozeně táhlo do kuchyně a bez kuchařských reality show si nedovedeš představit televizní zábavu. Pro tebe obor kuchař-číšník jako dělaný.
Cukrář
Jsi na sladké. Vždycky ses motal/a v kuchyni, zejména když se peklo. Máš fantazii a přátelé i rodina tě přesvědčují, že máš uměleckou duši. Už dál nehledej, jsi srdcem cukrář.
Řezník-uzenář
Život bez masa si neumíš představit. Rád experimentuješ a rád zkoušíš nové uzeniny, zajímá tě jejich výroba. Jsi duší řezník.
Gastronomie
Jsi gurmán, na dobré jídlo a pití nedáš dopustit. Vždycky tě přitahovalo prostředí restaurací, pohostinství a hotelů. Pokud právě pokyvuješ hlavou, máš jasno!
Hotelnictví a cestovní ruch
Jsi objevitel, cestovatel tělem i duší. Vždycky tě to přirozeně táhlo za hranice. Baví tě poznávat nové země, nové lidi i kultury. Patříš do cestovního ruchu a hotelnictví!
Co se děje na naší škole?
Pražský Barista junior
Praha 13. 04. 2024 – Vůně a chuť kávy probudila O2 Universum, sjeli se sem fanoušci baristiky, aby od ranních…
Team Challenge opět úspěšná
Brno 16. 04. 2024 – Soutěžní výzva přijata a svěřenci poličské gastronomie postaveni na stupně vítězů. Vytoužená Team Challenge potvrdila…
Barista junior
Polička 11. 04. 2024 – Tylův dům propůjčil reprezentativní prostor prestižní soutěži. Barista junior předčil očekávání porotců. Spokojenost nechyběla ani…
FRANCIE V POLIČCE
Dne 17. 3. roku 2024 na území našeho malebného města Polička dorazila delegace z naší partnerské školy v Pithiviers ve Francii. Francouzi…
Nejnovější recepty
Pečený kapr
Pečený kapr, povidlová omáčka se sušeným ovocem a vlašskými ořechy, bramborové krokety s křenem Pokrm na 4 porce: Kapr filet…
Filety z kapra
https://www.soupolicka.cz/wp-content/uploads/2022/12/Kapr-kosteni.mp4…
Plněný kynutý knedlík z naši školy, trhané husí stehno, pyré z bílého a červeného zelí s husí šťávou, cibulová drobenka
Recept na 4 porce: dvě husí stehna osolíme okmínujeme necháme v lednici odležet klidně i jeden den stehna podlijeme trochou…
Svatomartinské menu
Pečené husí stehna, červené višňové zelí, bíle hruškové zelí, zámecký knedlík bramborové špalíčky, lokše, smažená cibulka. Recept na 4 porce.…
Zjisti více o oborech
Nezáleží na tom, jestli tvoje srdce bije pro cestovní ruch, překrásné dorty, nebo poctivý steak. U nás tě špičkoví odborníci naučí, jak se stát mistrem svého řemesla. Stačí znát cíl. Zbytek tě naučíme.
Více o oborech
Přijďte si zamlsat do školní cukrárny
Denně pro vás připravujeme čerstvé zákusky z těch nejkvalitnějších surovin.
Už jste někdy jedli perník od mistryně ČR? Tak přijďte na ochutnávku!
Prohlédněte si dobroty v našem e-shopu