Proč studovat u nás?
Chcete se věnovat gastronomickým oborům, cestovnímu ruchu, nebo třeba pekařině? Vyberte si školu, která vám zajistí to nejlepší vzdělání a komplexně vás připraví pro život. Vyberte si to nejlepší – vyberte si nejoceňovanější gastronomickou školu v ČR!
Každý z nás je individualita. My si to dobře uvědomujeme, proto ke každému člověku přistupujeme jako ke svébytné osobnosti a necháme vyniknout jeho talent. Díky tomu se naši žáci mohli stát mistry v tom, co je skutečně baví.

Jsme držiteli Zlaté medaile Magdaleny D. Rettigové, nejvyššího ocenění pro gastronomické instituce.
učit vás bude
0
kvalifikovaných expertů
máme celkem
0
let praxe
od r. 2008 jsem získali
0
medailí a pohárů
vychovali jsme
0
mistry světa
6 dalších důvodů, které vás nenechají na pochybách
Praxe je pro nás vším. Nevěříme, že se člověk stane dobrým řezníkem, kuchařem, nebo barmanem ze školní lavice.
Naše školní jídelna je plně vybavená restaurace. U nás prostírají, vaří i obsluhují naši žáci. Máme i vlastní pokladnu.
Máme vlastní školní bar, ve kterém vyrostl nejeden barmanský mistr. Trénovat můžete i mimo školní hodiny.
Pro řezníky je k dispozici kompletně vybavené řeznictví včetně udírny. Každou středu máme plnou prodejnu.
Pro cukráře a pekaře máme připravenou vlastní cukrárnu a pekárnu. Krásně voní! Není divu, že se před ní stojí fronty.
Každý druhý student bydlí na našem internátu. Je hned vedle školy, připojený zaskleným mostem a pan vedoucí je skvělý.
Naši absolventi dobývají svět

Vojtěch Petržela
Mistr světa Culinary Olympics 2016 (Německo)Nejvíce se mi líbí možnosti naší školy uskutečňovat přání studentů. Jsem rád za vlídný přístup učitelů teoretického a odborného výcviku, kteří mě toho hodně naučili.

Kateřina Vymazalová
Mistryně světa Tea Masters Cup 2017 (Čína)Ve srovnání s jinými školami mne ta naše zaujala možnostmi studentů v jejich specializaci a vlídný přístup učitelů, který na mě hned zapůsobil.
Naše poháry a ocenění
Jsme držiteli stovek ocenění, pohárů a mezinárodních certifikací. Nejvíce (213) medailí získali naši studenti za Carving, neboli umělecké vyřezávání do ovoce a zeleniny, za baramanství (79) a potom naši umělci cukráři (49). Naši studenti jsou mistři ČR i světa v tom, co je skutečně baví. Talent a píli umíme ocenit a našim studentům poskytujeme odborný dohled i zázemí, aby se mohli rozvíjet ve svém koníčku. Výběr pohárů si můžete prohlédnout níže, všechny Vám rádi ukážeme přímo u nás na škole. Stačí zavolat a domluvit si termín – budeme se těšit na návštěvu.
Recepty a tipy od našich studentů
Tím, co děláme, opravdu žijeme. Přečtěte si zajímavé recepty od studentů a učitelů z naší školy.

Svatomartinské menu
Pečené husí stehna, červené višňové zelí, bíle hruškové zelí, zámecký knedlík bramborové špalíčky, lokše, smažená cibulka. Recept na 4 porce.…

Gin Pepper
Tento Fancy Cocktail je velmi osvěžující nápoj, který můžete použít na párty, narozeniny nebo jen tak při trávení volného času…

Jak vykostit kuře na roládu
Vykostit kuře, aby nám zůstal plát masa není vůbec složité, potřebujeme k tomu dobrý ostrý nůž a na začátek trochu…

Vánoční inspirace
Vánoční krém ze pstruha se smetanou Netradiční rybí polévka jako vánoční inspirace. 4 porce Co budeme potřebovat: 250 g filet…

Pečený jihočeský candát na rozmarýnu, smetanová omáčka s křenem, karotkou a kapustou
Kapr patří neodmyslitelně k vánocům a štědrovečerní večeři. Tento recept je inspirací jak změnit klasiku za něco nového. 4 porce Co…

Staročeský houbový Kuba se smetanovou omáčkou s česnekem
Kuba, také znám jako staročeský Kuba, je tradiční české jídlo, jehož základem jsou kroupy a houby. Podává se především jako…

Vánoční krém ze pstruha a se smetanou
Netradiční rybí polévka jako vánoční inspirace. 4 porce Co budeme potřebovat: 250 g filet ze pstruha 150 g kořenová zelenina/…

Luxusní vepřová plněná panenka
Dnes pro vás máme něco speciálního – recept od našeho absolventa Vojty Petržely, který je držitelem desítek ocenění. Už ten…