Školní řeznictví

Prodejna řeznictví nabízí svým zákazníkům možnost zakoupení čerstvého výsekového masa i masa zvěřiny, jak čerstvého tak mraženého. V dalším sortimentu jsou vařené masné výrobky z vlastní produkce a ostatní uzenářské výrobky.

Na prodejnu řeznictví navazují vlastní výrobní dílny, kde se masná surovina zpracovává na kvalitní masné výrobky. Z tradiční české zabíjačky si naši zákazníci mohou zakoupit jitrnice, pečené krou i jelita, stejně jako klasickou i tmavou tlačenkou. Naší specialitou jsou žemlová jelita, připravovaná stejně, jako ostatní vařené výrobky podle tradičních receptur, za přidání pouze jednotlivých druhů koření a bez dalších přídatných surovin a konzervantů.

Na řeznickou tradici navazuje i výroba uzenářských specialit, kde vynikají především špekáčky a v zimním období vinná klobása. Naši žáci připravují i šunkové výrobky, které připravujeme jak moderním způsobem, tak i pouze za pomocí vakuovaného masírování, kde naše Šunka „BEZ“ neobsahuje ani dusitanovou sůl a je vhodná pro všechny druhy diet a speciální stravovací režimy.

V posledním oddělení našich řeznických dílen pracujeme s masem zvěřiny, které vykupujeme od místních mysliveckých sdružení a následně zpracováváme. Maso zvěřiny dodáváme do vlastní prodejny v čerstvém stavu, ale i zamrazené a balené. Maso zvěřiny dále zpracováváme i na další výrobky, jako jsou klobásy, salámy a uzené maso.

Řeznictví nabízí pro myslivecká družení i službu ve zpracování zvěřiny, kdy naši žáci dodanou zvěřinu podle dohody zpracují a upraví podle požadavků zadavatele.

Kontakt:

Mgr. Eliška Machová
Milan Dvořák
tel.: +420 468 008 813

Otevírací doba:
po
ZAVŘENO
út
ZAVŘENO
st
8:00 – 11:30
12:30 – 15:00
čt
8:00 – 11:30
12:30 – 15:00
8:00 – 11:30
Výkupní ceny zvěřiny 2022

Školní cukrářství

Prodejna cukrářství má v nabídce pouze výrobky z naší cukrářské dílny. V sortimentu je více než padesát druhů cukrářských výrobků od žloutkových věnečků po speciální výrobky, modelované figurky a slavnostní dorty.

Tradiční zákusky jsou připravované podle receptur, kde základem jsou suroviny, které na přípravu používaly již naše babičky. Mouka z místního mlýna, ořechy od českých pěstitelů a máslo od místních producentů je základem našich výrobků.

Pro naše zákazníky připravujeme i nové zákusky a dezerty, kde se kloubí klasické chutě a moderní technologické postupy. V sortimentu našeho cukrářství jsou i čokoládové pralinky, které žáci připravují z kvalitní belgické čokolády a doplňují klasickými i méně tradičními náplněmi, proto jsou v našem sortimentu pralinky nugátové i dochucené chilli papričkami.

Slavnostní výrobky jsou připravované a zdobené podle fantazie naší, ale především na základě požadavků našich zákazníků. Používáme proto jak máslové krémy, fondánové polevy, potahovací hmoty, stejně tak i figurální motivy, karamel i tzv. „drátkované ozdoby“ nebo malovanou dekoraci.

Kontakt:

Kateřina Pavlíková
tel.: +420 468 008 815

Otevírací doba:
po ZAVŘENO
út 8:30 – 11:30
st 8:30 – 11:30 12:30 – 15:30
čt 8:30 – 11:30 12:30 – 15:30
8:30 – 11:30 12:30 – 15:30

Chcete ochutnat naše výrobky?

Cukrářské a uzenářské výrobky si můžete objednat i přes internet.
Navštivte náš eshop