Akce školy v listopadu a prosinci 2013

Filip ČervenýAkce školy

erb polička

Předvánoční občerstvení

Slavnostní raut v předvánoční atmosféře připravili naši žáci dne 12. prosince 2013 v prostorách Městského úřadu v Poličce. Podávalo se studené i teplé občerstvení zhruba pro 80 osob.

Občerstvení na Seči

Slavnostní občerstvení připravili a podávali naši žáci s učiteli odborného výcviku na poradě ředitelů, kterou pořádal odbor školství, kultury a tělovýchovy Krajského úřadu Pardubického kraje. Akce proběhla ve dnech 19. a 20.11.2013 v dopoledních hodinách v hotelu JEZERKA Ústupky u Seče.

Barmanský kurz je za námi

Ve dnech 11.11. – 15.11.2013 proběhl v naší škole Základní barmanský kurz vedený certifikovaným lektorem CBA panem Karlem Zapalačem. V kurzu se žáci naučili základy přípravy jednotlivých skupin míšených nápojů, vybavení baru, charakteristiky použitých surovin a připravovaných nápojů. Po absolvování závěrečné zkoušky, kterou zdárně složilo všech 14 zúčastněných žáků, obdrželi certifikát platný pro EU.

Talent roku Pardubického kraje

Slavnostní předání ocenění Mladý talent 2013 proběhlo dne 6. října 2013 v sále Jana Kašpara Krajského úřadu Pardubického kraje. Jedním z oceněných byl i náš student Daniel Pohorský. Byl vybrán hodnotící komisí Pardubického kraje za svoje výsledky v carvingových soutěžích. Blahopřejeme!