Novinky ze soutěží za měsíc červen 2014

Filip ČervenýSoutěže a úspěchy

erb polička

Úspěch fiktivních firem v Písku

Ve dnech 11. – 12. června 2014 se žáci třetího ročníku oboru hotelnictví a cestovní ruch Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Poličce zúčastnili veletrhu fiktivních firem v Písku.  Po náročné přípravě stánku si žáci prohlédli historickou část města Písek.

Následující den začali obchodovat s ostatními fiktivními firmami. Získali tak zkušenosti v oblasti marketingu, účetnictví, managementu a v oblasti komunikace. Z 29 českých i zahraničních firem se žáci hotelnictví a cestovního ruchu umístili na čtvrtém místě. Firma Bohuslava Martinů, s.r.o. získala speciální ocenění za nejlepší stánek od CEFIFu, což je úřad, který řídí všechny fiktivní firmy v ČR a poskytuje jim různé služby.  Gratulujeme!

Carvingová soutěž v Třebíči

Dne 12. června 2014 se naši žáci s učiteli odborného výcviku rozjeli do Třebíče na soutěž v carvingu“MELOUNOVÝ ŠAMPIONÁT“. A zde jsou jejich výsledky: Kategorie A – 26 soutěžících: Lipavský Tomáš – 8. místo, Kašperová Veronika 14. místo. Kategorie B – 29 soutěžících: Lipavský Tomáš – 6. místo, Petržela Vojtěch – 8. místo, Kašperová Veronika – 14. místo. Kategorie C – 31 soutěžících: Petržela Vojtěch – 1. místo, Kosslerová Hana – 15. místo, Vodvárková Martina – 16. místo. Absolutní pořadí, kde Tomáš Lipavský získal 6. místo a Kašperová Veronika 13. místo. Dále bylo vyhlašováno konečné pořadí Junior Carving Cup 2013-2014: Lipavský Tomáš – 3. místo, Pavlasová Michaela – 9. místo, Kašperová Veronika – 11. místo. Blahopřejeme!